EDUCAR PER CUIDAR LA VIDA. TALLER DE PEDAGOGIA VERDA A CÀRREC D'HEIKE FREIRE.

by 11:57 0 comentarios

Hola a tots i totes,

Des de l'Associació Infància, joc i natura organitzem un taller de formació amb la Heike Freire (autora del llibre "Educar en verd. Idees per apropar els infants a la natura"). La Heike és una persona especialment compromesa en defensar el dret de l'infant al joc i a la natura, si voleu seguir més tot allò que fa té un blog molt actiu: educarenverde.blogspot.com/

El taller està organitzat en moments de reflexió i diàleg i moments d'experimentació i està pensat tant per adults com per infants de manera que hi haurà estones compartides i altres estones on també els nens i nenes tindran el seu propi espai.

Els continguts que es treballaran al taller giraran entorn als beneficis del contacte amb la natura, les eines necessàries per afavorir el contacte dels infants amb la natura, el joc espontàni  i la seva comprensió, així com reflexions i vivències al voltant de com acompanyar els infants i créixer també amb ells des de la confiança amb els processos naturals d'aprenentatge i creixement. 

Per inscriure's cal enviar-nos un mail i així us confirmem si hi ha places i us passem el número de compte per fer l'ingrés.La plaça queda reservada només quan s'hagi fet l'ingrés. També us passarem informació més detallada del curs que ha elaborat la Heike.

El taller es farà en cap de setmana, concretament el dissabte 13 de juny (matí i tarda), cal portar dinar tipus picnic, i el diumenge 14 de juny només matí.

El lloc on es farà el taller és la masia Can Joan Sever de Canyamars, és un paratge fantàstic, ideal per un taller d'aquestes característiques ja que part del taller es farà a l'aire lliure. La masia està molt propera al conegut Pou del Glaç de Canyamars. Si us animeu a venir i necessiteu, us podem fer arribar algunes indicacions.

El preu del taller són 100 euros per persona i en el cas de famílies 150 euros.

Amb la il.lusió de tirar endavant aquesta nova proposta.
Restem a la vostra disposició per preguntes, dubtes,…
Atentament,
L'equip d'Infància, joc i natura.Heike Freire

Pedagoga

"Quien se aleja de la naturaleza, se aleja también de sí mismo. Jamás podrá beber el agua fresquísima que mana de su fuente más íntima". Friedrich Nietzsche.

0 comentarios:

Publicar un comentario